Verwachtingen

Als u mij uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek is er iets geweest dat u geprikkeld heeft om deze keus te maken. Dat kan door een aanbeveling van familie, vriend of kennis, u heeft ergens iets gezien van mijn werk of u bent geïnspireerd door deze website. Wat deze reden ook is, ik waardeer het enorm en zal er ook alles aan doen om deze klik tussen u en mij nog beter te maken.

!

Net zoals iedere andere hovenier of tuinarchitect heb ik een eigen stijl. Dat wil zeggen dat wanneer u mij een ontwerp laat maken of een advies laat geven, zullen er bepaalde aspecten zijn die u regelmatig terug zult vinden in andere projecten. Denk hierbij aan stijl, materiaalkeuzes, kwaliteit en afwerkingsniveau. Op het gebied van onderhoudswerkzaamheden kunt u vakkundig werk verwachten en wordt er netjes opgeruimd en wordt alle vrijkomende afval afgevoerd.

Mijn streven is het creëren van ‘tijdloze’ tuinen met een oud Hollands tintje. Om dit te realiseren kijk ik altijd naar de omgeving waarin de tuin zich bevindt. De omgeving is een heel belangrijk aspect voor  de materiaalkeuzes van de tuin. Wanneer een tuin goed opgenomen wordt in de omgeving komt hij vaak veel beter tot zijn recht en, misschien ook niet geheel onbelangrijk, geeft dit ook een stukje meerwaarde aan uw woning/bedrijfspand. Ook uw interieur is van groot belang. Want steeds meer wordt de tuin een verlengstuk van uw leefruimte. Door deze aspecten te combineren met uw specifieke wensen maak ik samen met u een kloppend plan waar u jaren later nog steeds veel plezier van zult hebben.

Vanzelfsprekend werk ik niet alleen in mijn eigen stijl. Voorop staat dat uw wensen vervuld moeten worden. Heeft u al een plan of wens die u uitgevoerd wilt hebben, dan kan dit natuurlijk ook.

Kortom: Wat u van mij kunt verwachten is een goed advies, goede kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau.

 

!