Werkzaamheden

Alles wat maar voorkomt bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin behoord tot mijn vakgebied.

Hierbij kunt u denken aan ontwerp, aanleg, onderhoud, tuinrenovatie, bestrating, vlonders, erfafscheiding, damwand/beschoeiing, verlichting, beregeningsinstallaties, vijvers en beplanting.

Bladert u eens door de foto’s om een impressie te krijgen van deze werkzaamheden. Voor al deze werkzaamheden kan ik voor u een gespecificeerde offerte maken.

Denkt u hierbij ook eens aan het onderhoud van uw tuin. Om uw tuin in een goede conditie te houden is onderhoud een vereiste. Ik kan hiervoor een onderhoudsofferte maken voor bijv. een voor- en najaarsbeurt, maar ook kan ik de gehele verzorging van uw tuin op mij nemen, zodat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten.

Om al deze werkzaamheden op een professioneel niveau uit te kunnen voeren ben ik uitgerust met de juiste gereedschappen en machines. Op de foto ziet u een greep uit mijn assortiment. Ik werk nauw samen met goed geschoolde vakmensen. Deze mensen zijn allen zelfstandige ondernemers. Ik kies bewust voor het inhuren van derden, omdat ik hierdoor heel efficiënt mensen in kan zetten op de momenten dat ik ze nodig heb. Tevens zijn het mensen die van aanpakken weten en een gezonde werkinstelling hebben. Hierdoor vormen we een goed op elkaar ingespeeld team dat alles voor elkaar krijgt.

Kortom, heeft u een wens? Dan kijk ik samen met u naar een oplossing die het beste bij u en uw tuin past, want alles is mogelijk.